Sponsorlu Bağlantılar

Turşu Yaparken Neye Dikkat Etmeliyiz ?

Turşu Yaparken Neye Dikkat Etmeliyiz ? 

Son zamanlarda marketlerde veya kahvaltı marketlerinden alıp evimize getirdiğimiz turşular bi hayli arttı, bunun farkındayım. Ama ben daha çok kırsal bölgelerde turşu yapanların olduğunu bildiğim için onlara özel bir içerik eklemeye dikkat çektim ve Turşu yapanların neye dikkat etmesine ve önem vermesini anlatacağım.
Kavanozda sakladığınız turşuların üzerine bir zaman sonra bir köpük tabakası oluşur. Bunu kaşıkla alın ve turşunun üzerine bir parmak kalınlığında zeytinyağ dökün. Zaman zaman değiştirin.

Hazırladığınız turşu , tuzu fazla olduğu için yenmiyorsa, turşunun içine kabukları soyulmuş birkaç tane soğan koyduğunuz sirkeye yatırın ve üç dört hafta bekletin. Tadının düzeldiğini göreceksiniz.  
Share on Google Plus

Admin Unknown

Merhaba ben Vildan, siz değerli ziyaretçilerim için , masaüstü fotoğrafları, facebook kapaklarınıza uygun resimler , yemek tarifleri ve el işleri gibi yararlı ve işinize yarıyacak içerikler paylaşmaya özen gösteriyorum. Lütfen takipde kalın...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder