Sponsorlu Bağlantılar

Yemekte Ölçü Ve Önemi

Yemek yaparken , özellikle yemek yapmaya yeni başlamış veya ölçü ayarlarını bilmediği bir yemeği yapmaya kalkışanlar için güzel bir önerimiz ve püf noktamız olacak. Yemek pişirirken ölçü ayarlamakta hepimiz güçlük çekeriz. Bazen ben bile. Bu sebeple size basit bir ölçü tarifi vermek istiyorum.
1 Yemek kaşığı : 25 gr. şeker, 20 gr. Un , 15 gr. tuz ve 15 gr. su alır.
Share on Google Plus

Admin Unknown

Merhaba ben Vildan, siz değerli ziyaretçilerim için , masaüstü fotoğrafları, facebook kapaklarınıza uygun resimler , yemek tarifleri ve el işleri gibi yararlı ve işinize yarıyacak içerikler paylaşmaya özen gösteriyorum. Lütfen takipde kalın...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder