DEFNELİ EZME ÇORBASI MALZEMELERİ
1 Büyük Patates
1 Havuç
1 Soğan
1 Domates
2 Biber
2 Defne Yaprağı
1 Su B. Etsuyu
1 Çay K. Tane Karabiber
Sıvıyağ
Su
Tuz
Üzerine: 1 çorba K. Tereyağı
Defneli Ezme Çorbası Tarifi
Tencereye sıvıyağ ve soğanı alalım ve biraz kavuralım. Biraz sıcak su ekleyelim. Ardından küp küp doğranmış patates ve havucu ekleyelim. Et suyu ve defne yaprağını ilave edelim. Patates veblenderdan geçirip püre hale getirelim. Tereyağını eritip üzerine dökelim ve sıcak olarak servis edelim. Afiyet olsun.
havuç pişmeye yakın domates ve biberleri doğrayıp ekleyelim. Biraz daha sıcak su ekleyip, tuz ve karabiberini ayarladıktan sonra pişirelim. Piştikten sonra
1 Büyük Patates
1 Havuç
1 Soğan
1 Domates
2 Biber
2 Defne Yaprağı
1 Su B. Etsuyu
1 Çay K. Tane Karabiber
Sıvıyağ
Su
Tuz
Üzerine: 1 çorba K. Tereyağı
Defneli Ezme Çorbası Tarifi

havuç pişmeye yakın domates ve biberleri doğrayıp ekleyelim. Biraz daha sıcak su ekleyip, tuz ve karabiberini ayarladıktan sonra pişirelim. Piştikten sonra
0 yorum:
Yorum Gönder