Sponsorlu Bağlantılar

Defneli Ezme Çorbası

DEFNELİ EZME ÇORBASI MALZEMELERİ

1 Büyük Patates
1 Havuç
1 Soğan
1 Domates
2 Biber
2 Defne Yaprağı
1 Su B. Etsuyu
1 Çay K. Tane Karabiber
Sıvıyağ
Su
Tuz
Üzerine: 1 çorba K. Tereyağı

Defneli Ezme Çorbası Tarifi 
Tencereye sıvıyağ ve soğanı alalım ve biraz kavuralım. Biraz sıcak su ekleyelim. Ardından küp küp doğranmış patates ve havucu ekleyelim. Et suyu ve defne yaprağını ilave edelim. Patates veblenderdan geçirip püre hale getirelim. Tereyağını eritip üzerine dökelim ve sıcak olarak servis edelim. Afiyet olsun.
havuç pişmeye yakın domates ve biberleri doğrayıp ekleyelim. Biraz daha sıcak su ekleyip, tuz ve karabiberini ayarladıktan sonra pişirelim. Piştikten sonra

Share on Google Plus

Admin Unknown

Merhaba ben Vildan, siz değerli ziyaretçilerim için , masaüstü fotoğrafları, facebook kapaklarınıza uygun resimler , yemek tarifleri ve el işleri gibi yararlı ve işinize yarıyacak içerikler paylaşmaya özen gösteriyorum. Lütfen takipde kalın...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder