Sponsorlu Bağlantılar

Türkcell'İ İnceledik


Teşekkürler Türkcell,

 Türkcelle daha önce hiç bu kadar bağlanmamış ve tutkuyla duygusallık arasında kalmamıştım, gördüklerimin karşısında. Kendi işi cep telefonu operatörü olmasına rağmen, Türkiye'ye sağladığı sayısız katkı gerçekten mükemmel. Aldığı sorumluluk ve geliştirdiği projeler insanı gururlaştırıyor. Hayat paylaşınca güzel ve Türkcell'le bağlan hayata sloganları ile gerçekten hem paylaştılar hem bağladılar.

İsterseniz, Türkcell'in günümüze kadar gerçekleştirdiği projelere hep beraber bakalım..

28 Şubat 1994 tarihinde kurulan Türkcell sosyal sorumluluk projeleri ile hep hayalleri gerçekleştiren bir operatör şirketi haline gelmiş. Öyleki, uzakları yakın etmeyi başarmış, yetmemiş, resim gönderme MMS olayını gerçekleştirmiş,yine yetmemiş görüntülü aramayı hedeflemiş ve başarmış, buda yetmemiş interneti cep telefonuna getirmiş Bütün bunlar olurken bir yandan sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmiş. Başlangıçta GençTürkcell'i çıkararak Türkiyenin dev bir gençlik klübünü oluşturmuş. Genç Türkcell farkıyla gençlere hitap ederek bir çok etkinliği, konserleri ve projeleri gerçekleştirmiştir.

Hayat paylaşınca güzel sloganını yine kendi bünyesindeki bir çalışanın hikayesini öğrenerek, Türkcell'de 100'den fazla çalışanına işaret dilini öğreterek, konuşamayan ve duyamayan insanlara en iyi hizmeti sunmak için bu sorumluluğuda başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. 2000 yılında kardelen projesi ile binlerce kızın kardelen projesi ile okuyabilmesine en büyük katkıyı yaparak, kardelen projesinden bir hikaye ile karşımıza çıkmış ve gururlanarak kendisini ifade etmiştir. Kardelen projesi ile okuyan bir kız çocuğunun 7 yıl sonra yine kardelen projesinde öğretmenlik görevi yaptığını ve bunun gibi binlerce kişinin kardelen projesi ile iş sahibi olduğunu açıklamıştır.

Türkcell geleceğe koşanlar projesi ile, muhteşem bir proje gerçekleştirmiş ve geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyoruz projesi ile Türkiye'de ilk görme engelliler bisiklet sporu derneğini kurmuştur. Turkcell Geleceğe Koşanlar projesi ile Atletizm, Halter, Yüzme, Tenis, Kayak ve Görme Engelli Bisiklet dallarında alt yapı sporcuları desteklenmeye başlanmış. Bu dallarda başarılı olan milli sporculara bireysel sponsorluk yapılmış.

Sizin sayenizde isimli projesi ile Türkcell adeta bir Robin Hood olmuştur, Robin Hood hikayesindeki gibi zenginden çalıp fakire vermek değil, zengini ve fakiri bir araya getirip durumu iyi olanla, imkanı olanı birleştirerek Kadınların iş sahibi olmasına vesile olmuştur. Ekonomiye Kadın Gücü projesi ile hayalleri olan kadınlar ile imkanı olan insanları birleştirdi.

Van depremi sonrasında Türkcell Van için bir kumbara açtı ve Vana eğitim, okul ve öğretmen karşılamak için kolları sıvadı. Bu kumbaraya Türkiye seferber oldu ve Van için bağışda bulunan Türkiye Vana sahip çıktı. Türkcell aracı oldu.

Geleceğe yazanlar isimli projesi ile teknolojinin ne kadar büyük bir servet olduğunu açıkladı ve yerli yazılımla ekonomi büyüyor, istihdam artıyor Türkiye kalkınıyor diyerek Yazılım sektörünün önemini duyurdu.

İstersen olur projesi ile, Türkcel akademiği kuran Türkcell geleceğe yönelik bir adım atmıştır. Üniversite mezunlarına iş hayatınında pazarlama uzmanlığı, ve akademisyenlik konularında ücretsiz online eğitim veren Türkcel Binlerce Üniversite mezunlarını iş hayatına hazırlıyor.

Türkcell'i yaptığı sosyal sorumluluk projelerindeki etkinliklerden dolayı yürekten tebrik ediyoruz. Nice Uzun yıllara diyerek yapacak çok şey var olduğunu hatırlatıyoruz :) İyiki varsın...

Share on Google Plus

Admin Unknown

Merhaba ben Vildan, siz değerli ziyaretçilerim için , masaüstü fotoğrafları, facebook kapaklarınıza uygun resimler , yemek tarifleri ve el işleri gibi yararlı ve işinize yarıyacak içerikler paylaşmaya özen gösteriyorum. Lütfen takipde kalın...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder